V710_CV

Transit Custom

2023

Sistemul rezistent de transport pe plafon vă permite să transportați o gamă largă de sarcini cu ușurință. Design ușor și aerodinamic. Se pliază când nu este necesară.

Suport rabatabil de bază pentru acoperiș pentru Ford Transit Custom 2023

2 715 989
€ 0,00

Soluție cu montare ulterioară, când vehiculul nu este echipat cu suport de bază de plafon pliabil opțional montat în fabrică. Set de 3 bare transversale, aluminiu, capacitate portantă maximă 155 kg, când 3 bare sunt pliate, și 75 kg, când 3 bare sunt pliate. Reduce zgomotul cauzat de vânt și consumul de combustibil când este pliat și nu este folosit. Înălțimea plafonului pliat 2,02 m, ridicat 2,10 m. Profiluri cu fantă T integrate.

Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Low Roof L-Shaped Bulkhead
Detalii compatibilitati: Pentru vehicule cu acoperiș jos

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact