V710_CV

Transit Custom

2023

Fixaţi şi transportaţi în condiţii de siguranţă diverse obiecte în zona de încărcare cu ajutorul acestei plase rezistente. Împiedicaţi obiectele din portbagaj să se mişte, chiar şi în cele mai strânse curbe!

Plasă podea pentru portbagaj pentru portiere spate de încărcare a mărfurilor pentru Ford Transit Custom 2023

2 729 559
€ 0,00

Set de 2, plase pentru mărfuri fixate de portierele spate de încărcare a mărfurilor, ideală pentru susținerea și fixarea obiectelor mici.



NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Custom Double Cab in Van Custom Panel Van High Roof Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Low Roof L-Shaped Bulkhead

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact