V710_CV

Transit Custom

2023

Fixaţi şi transportaţi în condiţii de siguranţă diverse obiecte în zona de încărcare cu ajutorul acestei plase rezistente. Împiedicaţi obiectele din portbagaj să se mişte, chiar şi în cele mai strânse curbe!

Plasă podea pentru portbagaj orizontală pentru Ford Transit Custom 2023

2 668 119
€ 0,00

Sistem de prindere a mărfurilor ușor și reglabil, ideal pentru servicii de curierat și livrare colete. Se prinde de punctele de fixare montate lateral și poate fi depozitat într-o geantă de depozitare când nu este folosit. Sarcina maximă: 500 daN.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) Custom Panel Van High Roof Low Roof
Detalii compatibilitati: Panel Van cu ampatament scurt

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Test Drive Autoturisme Programare service Contact